The Good Life: hangulatos trailerrel mutatta meg magát Swery65 legújabb játéka

2017. szeptember 04.
3.5441
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mióta Swery65, avagy polgári nevén Hidetaka Suehiro bejelentette, hogy visszatér a játékiparba, azóta felfokozott izgalmakkal várjuk, hogy a Deadly Premoniton alkotója mivel örvendeztet meg minket a jövőben.
 

Néhány nappal ezelőtt hősünk ugyan már bejelentette, hogy aktuális projektje The Good Life néven érkezik, de a PAX expó részeként az első trailer is bemutatkozott hozzá, aminek köszönhetően végre a gyakorlatban is megcsodálhatjuk az életszimulátorok élményét a kalandjátékok és a gyilkossági rejtélyeket feldolgozó szerepjátékok sajátosságaival ötvöző alkotást.

Bár az első trailer alapján a The Good Life valóban egy igazi különlegesség lesz, ellenben a kisvárosba érkező újságírót alakító hősnőnk valami elképesztően idegesítő stílust kapott a készítők részéről, de összességében azért ez még bőven a kibírható zónában található.

A játékhoz egyébiránt az alkotók elindítottak egy Fig kampányt is, aminek részeként 1,5 millió dollárt szeretnének összegyűjteni 40 nap alatt, aminek a 10 százaléka már össze is jött. Megjelenik PC-re és PS4-re is valamikor 2019-ben.

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

Ronalddo

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Végignéztem de sírok. Ez rettenetes, frankón depressziós leszek tőle.

válasz erre

Gólem

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Öööö huh ez nagyon rémisztően ****.

válasz erre

totyak

4 hónapja, 3 hete és 5 napja

Ez valami borzalom, iszonyúan taszító játék.

válasz erre
The Good Life
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
PAX 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljarDAVE profiljaLaci721 profilja5t3v3nk3 profiljaWillThaWheel profiljaImperator profiljamarco profiljagery1113 profilja