The Evil Within 2: teljesen átalakul a fejlődési rendszer

2017. augusztus 04.
3.3751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda friss információkat osztott meg a The Evil Within 2 rajongóival egy blogbejegyzésben arról, hogy az első részhez mérten alaposan átdolgozták az alkotás fejlődési rendszerét, ami sokkal összetettebbnek ígérkezik majd.

Ennek megfelelően a folytatásban nem kell sokkolni az agyunkat ahhoz, hogy fejlesszük fegyvereinket, sőt ehhez nem kell többé zöld lötyit gyűjtenünk, mert bekerül az alkotásba egy craft-rendszer, aminek révén különféle alkatrészeket és egyéb eszközöket kell összeszednünk ahhoz, hogy fegyvereink nagyobbat sebezzenek, gyorsabban újratöltsenek és így tovább.

A készítők egyébiránt a The Last of Us-hoz hasonlították a The Evil Within 2 craft-rendszerét, ami mellett természetesen megmarad a trutyigyűjtés is, ám ebből csak hősünket fejleszthetjük majd, méghozzá az egészség, a lopakodási képességek, a harci készségek, a gyógyulás és a stamina tekintetében. Megjelenés október 13-án PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Evil Within 2 rajongóival egy blogbejegyzésben arról, hogy az első részhez mérten alaposan átdolgozták az alkotás fejlődési rendszerét, ami sokkal összetettebbnek ígérkezik majd.'>
2 hozzászólás

totyak

7 éve, 3 hónapja és 10 napja

Nem szeretem a gyűjtögetős, fejlesztgetős szálakat, de azért van játék, amiben ki lehet bírni. Meglátom, hogy ez olyan lesz-e.

válasz erre

Tommy

7 éve, 3 hónapja és 11 napja

Videón egész jó. De a teszteket meg fogom várni vele.

válasz erre
The Evil Within 2
18.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja