The Division: íme az első egy év extra tartalmai

2016. március 04.
3.3981
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft csapata hivatalosan is megerősítette a rajongók számára, hogy milyen ingyenes extra tartalmakra számíthatnak majd a The Division kapcsán az első egy évben.

Az egyik legnagyobb újdonság ezzel kapcsolatban, hogy a fizetős kiegészítők mellett ingyenes frissítések is várhatók, így az első - Incursions címmel - rögtön áprilisban, aminek keretein belül megérkeznek majd a raidek az alkotás világába, méghozzá a sokak által már a béták során követelt trading rendszer társaságában.

A második nagy frissítésre egyébiránt májusban kerülhet majd sor, és a Conflict névre hallgat majd - újabb raidekkel a középpontban -, de a Ubisoft szerint közben napi vagy heti missziók és Dark Zone események egyaránt befuthatnak a játékhoz.

Ismét megerősítést nyert továbbá, hogy a The Division három nagy expanziót fog kapni az előttünk álló esztendő során, így az első júniusban érkezik Underground címmel, a másik valamikor a nyáron Survival név alatt, az utolsó pedig jövő télen, méghozzá a Last Stand névre keresztelve.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

2 éve, 5 hónapja

Be****ás, hogy a játék még ki sem jött, de már egy évre előre tudják, hogy milyen dlc-ket tolnak hozzá. Az egy dolog, hogy vannak köztük ingyenesek, de gyanítom a fizetősek lesznek az érdekesebbek és azok lesznek többen. Rockstar miért tudja megoldani a GTA-nál, hogy minden ingyen jöjjön?

válasz erre

WarriorAutobot

2 éve, 5 hónapja

Tetszetős, bár szerintem nem nagyon fogom magam rávetni rögtön. Elég az alapjáték.

válasz erre

kpal

2 éve, 5 hónapja

Igazán lehetne mind ingyen , így is van elég bevételük.

válasz erre

1000feri

2 éve, 5 hónapja

Az ingyenes frissítésekben biztos lesz valami fúrfang...

válasz erre
The Division
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljakylx profiljaHellblade profiljawazko profiljaImperator profiljaturatur profilja