The Division 2: véletlenül elárulták a fejlesztők, hogy lesz nyílt béta is

2019. február 11.
1.3711
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az előrendelőknek, illetve néhány szerencsés játékosnak már volt lehetősége kipróbálni a The Division 2-t a privát béta keretei között, azonban annak sem kell aggódnia, akik kipróbálnák a játékot, de nem tervezik előrendelni az alkotást.

Legalábbis nagyon úgy tűnik, hogy lesz egy nyílt béta is, mivel maguk a fejlesztők is streameltek a privát bétából, miközben beszélgettek a nézőközönséggel és kérdéseket válaszoltak meg. Egy szemfüles Reddit-felhasználó nyakon csípett egy momentumot, amikor is a játék egyik problémás részére annyit mondott az egyik fejlesztő:

Ezt ki fogjuk javítani a nyílt bétára.

Ezek után szinte biztos, hogy sor kerül még egy tesztkörre, bár azért kíváncsiak lennénk, hogy ezen elszólás után mennyire foghatta a fejét a többi Ubisoftos kolléga, vélhetőleg az aznap esti sörözés legnagyobb poénja volt, hogy sikerült lebuktatnia a meglepetésnek szánt nyílt bétát.

3 hozzászólás

totyak

4 napja és 1 órája

Mai világban mihez nincs béta? Nem volt ez elszólás, lehet, hogy így tervezték.

válasz erre

muki

4 napja és 1 órája

Teljesen őszintén, mindenféle basztatás nélkül kérdem: volt aki azt gondolta hogy nem lesz nyílt béta? Ez most tök komoly?

válasz erre

zender

4 napja és 2 órája

Mekkora bal****!

válasz erre
The Division 2
17.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaImperator profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaTuhajohn profiljaMarduk profiljahavrillal profilja5t3v3nk3 profilja