The Dark Pictures címmel horror antológiát készítenek az Until Dawn fejlesztői

2018. augusztus 23.
2.6031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Until Dawn óta a Supermassive Games a játékvilágban a horror egyik nagymesterének tekinthető, amit nemsokára ismét nyomatékosítani szeretnének, lévén bejelentették The Dark Pictures című újdonságukat, mely 2019-ben érkezik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is.
Advertisement

A Bandai Namco által gondozott játék rögtön egy sorozat, egy antológia lesz, és filmszerű horrorjátékok gyűjteményét takarja majd, melyek nem kapcsolódnak egymáshoz, tehát mindegyikük új helyszíneket és karaktereket vonultat fel, de beteg hangulatuk és koncepciójuk mégis összeköti őket.

Az antológia első játéka a Man of Medan címmel érkezik majd, amihez rögtön egy látványos előzetest is kaptunk, amiből kiderül, hogy négy amerikai fiatal egy közös búvárkodás érdekében hajókirándulásra indul egy második világháborús hajóroncs felkutatása miatt, de ahogyan az lenni szokott, a nyugodtnak induló kirándulás csakhamar kellemetlen fordulatot vesz.

A játék érdekessége, hogy mindegyik szereplőt irányíthatjuk majd, ezáltal eltérő szemszögből ismerhetjük meg és befolyásolhatjuk a sztorit, melynek rengeteg befejezése lehet, ezáltal érdemes lesz újra és újra nekilódulni a történetnek.

3 hozzászólás

Direktor

6 éve, 18 napja

Fincsiiiiiii! mosolygó smiley

válasz erre

VaPe

6 éve, 18 napja

Nagyon királyul hangzik!

válasz erre

WarriorAutobot

6 éve, 18 napja

Érdekesen hangzik, csak nehogy úgy legyen hogy valamelyik szereplővel nem lehet túlélni. röhögő smiley

válasz erre
The Dark Pictures: Man of Medan
9.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2018
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja