The Cycle: bemutatkozott a Spec Ops: The Line fejlesztőinek új játéka

2018. július 20.
1.3371
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Yager Development évekkel ezelőtt berobbant a köztudatba a bámulatos egyjátékos élménnyel kecsegtető Spec Ops: The Line című játékukkal, most pedig lerántották a leplet a következő projektjükről.

A The Cycle egy teljes mértékben online élmény lesz, FPS perspektívában fogunk a Fortuna III nevezetű világban szerződéseket és küldetéseket teljesíteni, ezzel segítve a The Federation nevű szervezetet, akiket a kolonizálás folyamatában folyton megzavar egy vihar, melyre csak Cycle néven hivatkoznak a helyiek.

Húsz percünk lesz egy-egy misszió teljesítésére, bár továbbra is maradhatunk a bolygófelszínen, karakterünk egészsége látja majd kárát a merészségünknek. Húsz fő lesz jelen egyszerre egy játékmenetben, természetesen a világ fel lesz töltve űrlényekkel, szörnyekkel, és a vadon élőlényeivel is összefuthatunk majd. A PC-s alfa hamarosan indul is, itt tudtok rá jelentkezni, viszont a srácok tervei között szerepel a konzolos változat is a jövőben.

A bejelentéshez egy rövid videó is dukál, melyet alább meg is nézhettek.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

Tommy

11 hónapja, 1 napja

Eddig egész jó!

válasz erre

Vidoros

11 hónapja, 1 napja

Ez nekem nagyon tetszik!

válasz erre
The Cycle
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljamarco profiljawazko profiljagery1113 profiljaMarduk profiljaImperator profiljarDAVE profilja