The Cranberries és Fall Out Boy a Rock Band 4 márciusi DLC-iben

2016. március 01.
3.4991
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Harmonix csapata bejelentette, hogy milyen előadók is csatlakoznak majd március folyamán a Rock Band 4-hez egy-egy DLC csomag keretein belül, így megtudtuk, hogy a tavasz első havában sem igazán számíthatunk nagy metal-slágerekre.
 

Olyannyira nem, hogy a márciusi letölthető tartalmak kapcsán a legjobban sztárolt zenekar a One Direction lett, akik mellett a Fall Out Boy-tól, a 5 Second of Summer-től és a The Cranberries-től is kapunk legalább egy friss nótát a hónapban.

Ezen túlmenően felbukkant még a leendő szereplők nevei között Carrie Underwood, Luke Bryan, a Neon Trees és Sam Hunt is. Nem azok a tipikus rocksztárok, ugye?
1 hozzászólás

rDAVE

2 éve, 2 hónapja és 24 napja

One Direction? Kib.szott One Direction egy Rock Band című játékban? Elmehetnek a fenébe... Félreértés ne essék, nem magával az idol csapattal van gondom... Ez nem az a játék. Rock Band a neve, akkor legyen már rock és metál a téma. Csináljanak másik szériát, ha poppal akarják feltölteni.

válasz erre
Rock Band 4
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WarriorAutobot profiljaReichert Viktor profiljaGargameth profiljaturatur profiljaHellblade profiljagery1113 profiljaImperator profilja