The Bradwell Conspiracy címmel rendkívül egyedi ügyességi játék érkezik a Bossa Studios-tól

2018. augusztus 31.
3.3491
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár a Bossa Studios nevét eddig leginkább komplett őrültségekkel tudtuk azonosítani, azonban a most felkarolt legújabb projektjük egy nagyon határozott lépés a komolyabb hangvételű projektek irányába.

Ők gondozzák ugyanis majd a Brave Plan első játékát, mely The Bradwell Conspiracy címmel készül, és olyan fejlesztők dolgoznak rajta, akik korábban a Fable, a Batman és a Tomb Raider sorozatok egyes epizódjaival szereztek nevet maguknak.

A játék a közeli jövőben, 2026-ban játszódik majd, főhősünk pedig egy hatalmas robbanást követően egy különleges létesítményben ébred fel, aki nem sokkal később egy másik túlélőbe botlik, csakhogy az a bizonyos másik ember egy lezárt ajtó mögé szorult.

A páros csakhamar rájön arra, hogy ha ki akarnak szabadulni a létesítményből, akkor össze kell dolgozniuk, de kommunikációjuk csak egy Bradwell AR okosszemüveg segítségével valósulhat meg, ami nemcsak nehezíti, de érdekesebbé is teszi az élményt. Megjelenik PC-re és konzolokra!

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 1 hete

Érdekes, eddig oké.

válasz erre

Hentes

9 hónapja, 1 hete és 2 napja

Nem sokat mutattak meg belőle.

válasz erre
The Bradwell Conspiracy
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljamuki profiljaHellblade profiljaImperator profiljagery1113 profiljawazko profiljaTuhajohn profiljasony1515 profilja