Tetsuya Mizuguchi: Nem gondolkodik a Space Channel 5 remake-jén

2008. június 12.
1.9581
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Space Channel 5 sokaknak lopta be magát a szívébe, amikor az ezredfordulón debütált, a Sega akkori szépreményű konzol csodáján, a Dreamcast-on.

A játék producere az a Tetsuya Mizuguchi volt, aki korábban a Sega Rally mögött is állt, valamint később kilépve a Sega égisze alól, saját cégével, a Q? Entertainment-tel életre hívta a fantasztikus Lumines-t is. Továbbá nekik köszönhetjük a szintén nem mindennapi REZ-t, amelyet még a Sega-s United Game Artist (AM9) bandával hozott tető alá.

Nem is olyan rég, Mizuguchi mester újragondolta a REZ-t, a Q? Entertainment színeiben, persze nem az alapoktól, sokkal inkább csak egy pixelinjekcióról volt esetében szó, amelyet az Xbox LIVE Arcade-ra szánt még valamikor januárban. Küldetés teljesítve. Akkoriban szóba került egy esetleges Space Channel 5-os ráncfelvarrási hadművelet is, ám úgy tűnik, hogy a mester nem tartja túlzottan jó ötletnek, ezért nem is fogja elkészíteni.

A Space Channel 5 egy unikum volt a ritmus játékok piacán, különleges képi és hangulati világgal felvértezve. A mozdulatok visszaadásához jó megfigyelő képességre és memóriára volt szükség. A sexy Ulala persze nem kevésszer tesz keresztbe a férfi népnek, hiszen csinos és igazán szemrevaló teremtés, elvonhatja a figyelmet az akcióról. "A Space Channel lényegében egy időzítős-ritmusjáték. Szórakoztató, akár egy TV show, nem érzem azt, hogy az eredeti változat további pixel-ekért kiáltana..." - magyarázta döntését Tetsuya Mizuguchi.

Mi bizony érezzük, de ha nagyon nem bírod HD Ulala nélkül, akkor látogasd meg a Sega Super-sztárokat a tenisz pályán, ott megtaláljátok őszeksziségét, a szemtelenül kurta miniszoknyájában. Azért bízunk abban, hogy Mizuguchi mester egyszer még meggondolja magát. Bekátható időn belül azonban biztosan nem.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja