Tesztelhető a PC Faster legfrissebb bétája

2013. május 01.
2.2881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint a PC Faster fejlesztésével szép ütemben halad a Baidu csapata, ugyanis a napokban bejelentették a szóban forgó alkalmazásuknak 3.2.0.18-as jelzéssel ellátott legfrissebb béta verzióját, amit már természetesen mindenki ki is próbálhat.

Aki esetleg nem ismerné, a Baidu PC Faster egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes szoftver, aminek bevetésével a felhasználó könnyedén karbantarthatja számítógépét, mivel a felvonultatott számtalan eszköz használatával könnyedén orvosolhatóak a kisebb-nagyobb rendszerhibák, ráadásul a program emellett még többféle optimalizálásra is képes, valamint a gép biztonságát is meg tudja erősíteni.

A korábban frissen bevezetett Tools menü további képességekkel lett felvértezve, ugyanis mostantól képes a jobb-klikkes menük menedzselésére, részletes rendszer-információkat tud szolgáltatni, valamint az alapértelmezett programok kezelését és az LSP javítást is már nyugodtan rábízhatjuk.

A gyorsító szolgáltatások sora immár egykattintásos internetkapcsolat, valamint úgynevezett "Select all", vagyis mindenre kiterjedő optimalizációval bővült. A most bejelentett Baidu PC Faster 3.2.0.18 Beta már letölthető erre a linkre kattintva.
4 hozzászólás

sasikaa

11 éve, 10 hónapja és 25 napja

A Cfos egy nagyon jó progi, kár hogy eredetiben drága. Nem eredetibe meg macerás használni, telepíteni. Sajnos nekem már régóta nem megy. Pedig az egyik alap progim volt. Főleg ha torrent, és sima netet egyszerre használsz.

válasz erre

fabre

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

RED írta:
cFos tudja, próbáld ki. kacsintó smiley
Az nálam már bemutatkozott.röhögő smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

[Tiltott felhasználó!]

fabre

11 éve, 11 hónapja és 1 napja

Valami internet faster kéne most nekem.röhögő smiley Játék közben magas a pingem és kidobnak a szerverekről. Ping javitó/stabilizáló cuccost nem tudsz RED?röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja