Test Drive Unlimited 2: Jaguar trailer

2011. január 28.
3.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Az Atari és az Eden Games csapata nemrég egy új videót tett közzé a Test Drive Unlimited 2 című produktumról, amelyben a Jaguar autók kerülnek bemutatásra.

Az alkotás idén február 11-én fog megjelenni Európában PC-re, Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra. A matériában nemcsak a feltuningolt verdák állnak a középpontban, hanem fontos szerepet játszik a közösségi élet is, számos lehetőség áll a rendelkezésünkre, például ruhavásárlás, ingatlanszerzés, közös kocsikázás és a többi.

Az autós versenyjátékban természetesen lesz kooperatív és multiplayer mód is, így barátainkat, ismerőseinket is bevonhatjuk az őrült száguldozásba. A készítők napszakokat és dinamikus időjárást is integráltak a késztermékbe, az utóbbi hatással lesz az autók irányíthatóságára, például esős időben jobban csúsznak majd az utak. A programban a versenyzésen kívül bulikat rendezhetünk, fogadásokat köthetünk, kommunikálhatunk a többi játékossal, beszállhatunk a riválisaink járműveibe, ellátogathatunk barátaink otthonába és a többi. Aki előrendeli a Test Drive Unlimited 2-őt, az megkapja a Casino DLC csomagot és ezen felül egy Ferrari Sessanta, egy Bugatti Veyron Supersport, vagy egy Aston Martin Vantage Carbon Black autómárkával lesz gazdagabb.

#tv#
Test Drive Unlimited 2 című produktumról, amelyben a Jaguar autók kerülnek bemutatásra.'>
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 19 napja

Az kicsit durva grafika!meglepett smiley

válasz erre
Test Drive Unlimited 2
13.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja