Tessék megkapaszkodni: nem kizárt, hogy Kojima új Silent Hill játékon dolgozik!

2020. február 29.
9.5481
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Nagyon fontos leszögezni, hogy nem tényekről, hivatalos bejelentésekről beszélhetünk az alábbiakban, így semmiképp ne vegye senki készpénznek az olvasottakat, kezeljünk sokkal inkább fenntartásokkal.

A helyzet az, hogy nem kizárt, hogy Hideo Kojima új Silent Hill-játékon dolgozik, és a jövő héten be is jelenti azt. Vad állítás ez, főleg miután viharosan elszakadt egymástól Kojima és a Konami, de milyen jelek utalnak erre? A Kojima Productions a Twitterén megosztott egy fotót, amelyen több a gyanús jel, mint azt először hinnénk.

A képen a stúdió kommunikációs osztályának fejesét, Aki Saitot láthatjuk, aki szorongat egy ceruzát, egy telefont, és láthatóan ír valamit. Ha ráközelítünk a papírra, akkor azt a szöveget láthatjuk odafirkantva, hogy "Next Week!", azaz "jövő héten", ami egy jövő heti bejelentést sejtethet. Továbbmegyünk: ha a ceruzát is tüzetesebben megnézzük, akkor a Pyramid feliratot olvashatjuk. Pyramid Head megvan a Silent Hillből?

És ez még nem minden: a tweethez csatolt szöveg azt írja, hogy Saito mostanában nagyon elfoglalt volt, és úgy véli, hogy hamarosan többet is megoszthat az új projektjük kapcsán. Hogy itt mi a lényeg? A tweet úgy indítja a mondatot, hogy ott figyel a "silent" szócska, miszerint sajnálja Saito, hogy mostanában hallgatag volt a munkálatai kapcsán. Ezek után akkor is lemegyünk hídba, ha tényleg egy új Silent Hill-játékot csinálnak Kojimáék, és akkor is, ha végül felsül ez a teória.

3 hozzászólás

totyak

4 éve, 5 hónapja és 26 napja

Azt pedig vegyük rögtön figyelmen kívül, hogy a laptop kijelzője is a Death Standingre utal, meg az asztalon levő újság, artbook és doboz is. Nyilván egyből a Silent Hillre kell gondolni, miközben a jogok a Konaminál vannak és tudjuk hogy váltak el Kojimától.

Azt meg aztán rögtön zárjuk is ki, hogy esetleg a DS PC-s kiadása lesz a nagy bejelentés, hiszen csak annyit tudunk róla, hogy idén nyárra ígérték, biztos még nincs itt az ideje egy hivatalos leleplezésnek.

Nem nagyon értem, hogy miért kell minden légbőlkapott hülyeségre ugrani és hírt írni belőle, csak azért, mert a többi oldal is megteszi ezt.

Ugyanez volt a múltkori Rockstar Games-es hír is, hogy az új logóval biztos a GTA VI-ot vezetik fel. Pedig valójában a Rockstar sokszor csinálja azt, hogy unalmában kirak semmire sem utaló, a saját logójukat másképp bemutató képeket.

válasz erre

zender

4 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ez még nem jelenti azt, hogy jön egy új.

válasz erre

petrovicsz

4 éve, 5 hónapja és 26 napja

Ahhh az de király lenne.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja