Tervezd és nyerd meg saját CM Storm AL szettedet!

2013. szeptember 14.
2.5281
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A CM Storm AL elnevezésű, különleges tulajdonsággal rendelkező felső kategóriás gamer felszereléseinek új sorozata nemrégiben startolt, aminek apropóján a gyártó egy különleges versenyre invitál mindenkit.

A család mindhárom tagja, a MECH billentyűzet, a Pulse-R headset és a Reaper egér is teljesen személyre szabható, mindenkinek a saját ízlése szerint alakítható a perifériák kinézete!

Ennek a speciális tulajdonságnak a kiaknázása most nem csak érdekes, de hasznos is, hiszen egy kis kreatívkodással komplett szettet nyerhetsz.

Mit kell ezért tenned?
Le kell tölteni ezt a fájlt: www.coolermaster.eu/customization/AL-Series.zip
A fájl kicsomagolása után hozzájutsz azokhoz a képfájlokhoz, amiket szinte bármelyik képszerkesztővel szerkeszthetsz (png, psd), megrajzolva a saját egeredet, billentyűzetedet, headsetedet! Fontos megjegyezni, hogy csak az alumínium részek módosíthatók! Angol nyelven egy rövid segítséget is találsz a fájlok kööztt.

Az eszközök tehát adottak, most már csak a kreativitásodra van bízva, miylen dizájnt álmodsz meg a saját AL perifériáidnak!

Neked pedig ezt kell áttervezned!

Neked pedig ezt kell áttervezned!


A cél, hogy minél egyedibb és figyelemfelkeltőbb dizájnt alkoss! Ha befejezted a munkát, küldd el a végeredményt a design@coolermaster.eu email címre. A tárgy mezőbe a projekted nevét írd!

A Cooler Master szeptember 23-ig (hétfő) várja a terveket.

Hogy nyerhetsz?
A határidő lejárta után minden beküldött munkát feltölt a szervező a CM Storm facebook oldalára, valamint megosztásra kerülnek a helyi Cooler Master facebook oldalakon is, amellyel a szavazás kezdetét is veszi.

Szavazni október 7-ig lehet. Az öt legtöbb szavazatot gyűjtő dizájn nyeri a saját maga által kialakított AL családot. A legtöbb szavazatot gyűjtő 5 mellett 5, zsűri által kiválasztott nyertes is lesz, akik szintén megkapják a tervezett AL szettjüket.

A nyerteseket a 41. héten értesíti a Cooler Master a további részletekkel, amikor azt is közlik, mikor veheted át módosított MECH, Pulse-R és Reaper terméked, amennyiben a nyertesek között vagy!
14 hozzászólás

TheLondon

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ez egy jó kis verseny lehet talán még jelentkezek is röhögő smiley

válasz erre

italianman

11 éve, 5 hónapja és 13 napja

Na ez már valami.

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja