Jönni fog a Fallout 5, de nem mostanában fogunk vele játszani

2022. június 15.
33.0281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Két játékról tudunk, ami készül a Bethesda Game Studios-nál, egyik a nemrég játékmenet videót kapott Starfield, a másik az Elder Scrolls hatodik része, azonban "bejelentettek" egy új címet is, aminek egész biztosan sokan fognak örülni.

A fejlesztőcsapat feje, Todd Howard elkotyogta egy interjúban, hogy abban a pillanatban, ahogy készen lesznek az Elder Scrolls 6 munkálataival, a következő játékuk a szintén rendkívül népszerű RPG széria, a Fallout sorozat ötödik etapja lesz.

Nyilván örülhetünk, hogy az immár Xbox égisze alá tartozó vállalat nem feledkezett meg az egyik sikersorozatáról, azonban ne szaladjunk még ennyire előre. Az Elder Scrolls 6 még minimum három-négy, de akár öt évre van innen, és ha utána látnak csak neki a munkálatoknak, így könnyen lehet, hogy a Fallout 5 csupán már a következő generáció elején, valamikor 2029-2030 körül fog megjelenni.

Öröm az ürömben, hogy addig újrajátszhatjuk bármelyik korábbi epizódot, vagy akár a Starfieldben is elmerülhetünk, ami szintén jó tartalmas lesz. Mi viszont kötve hisszük, hogy ezalatt a hosszú időszak alatt nem fog megjelenni új Fallout játék, akár az Obsidian keze által.
kapott Starfield, a másik az Elder Scrolls hatodik része, azonban "bejelentettek" egy új címet is, aminek egész biztosan sokan fognak örülni.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

2 éve, 16 napja

Öreg ember leszek már vaze. röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

2 éve, 17 napja

Ó baszki hát én akkor ki tudja merre leszek, mit csinálok. röhögő smiley Ennyire sokáig húzni egy folytatást...

válasz erre

Gólem

2 éve, 17 napja

Akkor én már játszani se fogok bakker. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja