Terra Wars crossover tartalmat kapott a Final Fantasy XV

2018. szeptember 25.
4.6531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix bejelentette, hogy újabb crossover tartalom került a Final Fantasy XV-be, a játék ugyanis a minap megkapta legújabb ingyenes frissítését, aminek jóvoltából egy csipetnyi Terra Wars-élménnyel gazdagodhatnak a rajongók.

Az 1.26-os sorszámú, PC-re, PS4-re és Xbox One-ra egyaránt ingyen letölthető frissítéssel ugyanis a Final Fantasy alkotója által életre hívott Terra-sorozat legutóbbi epizódjához kapcsolódó küldetés részeseivé válhatunk, mely egy teljes egészében egyedül átélhető sztorivonal lesz, amit az ötödik fejezetben találunk majd meg, és hőseinkkel Sarah mellé csatlakozhatunk, hogy kiszabaduljunk egy rejtélyes erdőből.

A frissítés emellett ráadásul új kozmetikai tárgyakat is hozzáad a Comrades játékmódhoz, sőt mi több, friss dalokkal bővíti a Regalia rádióját, melyek nem csak a Terra Wars-hoz, hanem a Shadow of the Tomb Raiderhez és a DJ Nobunagához is kapcsolódnak. Ízelítő az alábbiakban:

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV-be, a játék ugyanis a minap megkapta legújabb ingyenes frissítését, aminek jóvoltából egy csipetnyi Terra Wars-élménnyel gazdagodhatnak a rajongók.'>
3 hozzászólás

petrovicsz

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

De jól néz ki! meglepett smiley

válasz erre

Hentes

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Érdekes kapcsolódási pont, de szép ez a játék nagyon, mindegy mi van benne. röhögő smiley

válasz erre

rDAVE

5 éve, 11 hónapja és 23 napja

Ez ingyen van? meglepett smiley Nem szoktam figyelni mit adnak ki, mert úgysincs meg egy dlc sem, de így lehet újra leszedem a játékot. Még mindig szép játék, még ha nem is egy technikai csoda.

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
VaPe profiljaXTomiX0029 profilja