Terminator Salvation: The Videogame: A filmmel együtt jövőre érkezik

2008. november 21.
2.5161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Warner Bros.

Interactive Entertainment, az Equity Games Production és a Halcyon Games bejelentették, hogy jövőre érkezik, a filmmel együtt a Terminator Salvation: The Videogame. A játékot a GRIN csapata hozza tető alá, ők felelnek például a Capcom Bionic Commando-jáért is, így némileg megnyugvással tölthet el az, hogy a produktum jó kezekben van. A játékban a túlélők seregeiért kell harcba szállnunk a Skynet gépi ellenfeleivel, a séma gyakorlatilag mit sem változik.

A Terminator Salvation játékadaptációjában John Connor oldalán indulunk harcba a filmben látott kreatúrák ellen, és további gépszörnyeket is pusztíthatunk, amelyeket kifejezetten a játék kedvéért hívtak életre. A műfaját tekintve third person shooter lesz, azaz külső szemszögből követhetjük nyomon és írányíthatjuk a körülöttünk zajló eseményeket.

Az illetékesek szokás szerint moziszerű élményt, akciódús játékmenetet és részletes környezet modellt ígérnek, a jelen generációs konzolok teljesítményéhez igazítva. Pontosan megnevezett platformok nem kerültek nyilvánosságra, de a nyilatkozatból sejteni lehet, hogy a PlayStation 3, Xbox 360 páros biztosan kap az akcióból. PC-s változatról jelenleg nem tudunk.

A Terminator Salvation: The Videogame, a mozival egy időben kerül a boltok polcaira, valamikor a jövő év folyamán, ha minden igaz, május magasságában. Ennél pontosabbat egyelőre nem tudni. Jön, lesz, és bízunk abban, hogy győzni is fog, bár az elődök bukásai után nem merünk komolyabb reményeket táplálni iránta. Az első és egyben utolsó, igazán ütős Terminator játék a T2 Arcade volt.
1 hozzászólás

alphadog20

16 éve, 8 hónapja és 6 napja

Filmröl készült játékaadaptáciokat nagyon könnyü elszurni Ironman,Hulk
Remélem most nem igy leszmosolygó smiley

válasz erre
Terminator Salvation
8.290 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja