Természetesen lesznek DLC-k a megjelenés után a Gran Turismo Sport-hoz

2016. június 06.
3.1611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ma már nem is igazi játék az - sajnos -, amelyikhez a megjelenést követően nem érkeznek DLC csomagok, és akár hiszitek, akár nem, ebből a sorból a Gran Turismo Sport sem marad majd ki.

Habár a játék már a megjelenéskor 140 prémium kategóriás gépet tartalmaz majd, ellenben Kazunori Yamauchi egy japán média eseményen elárulta, hogy természetesen készülnek a megjelenés után is újabb tartalmakkal, noha konkrét részletekkel egyelőre még nem igazán tudott szolgálni nekünk ezzel kapcsolatban.

Amire az alkotó szerint viszont mérget vehetünk, hogy a Gran Turismo 5-tel ellentétben ezúttal nem kell majd egy évet várnunk arra, hogy megkaparinthassuk az első bővítményeket, és szintén azokra az expanziókra alapozva arra is mérget vehetünk, hogy nem csak újabb szelepsapkák várnak majd ránk.
Gran Turismo Sport sem marad majd ki.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

DLC-vel önmagában nincs semmi gond. Azzal van gond, amikor kevés tartalomért pofátlan pénzeket kérnek. Meg azzal, amikor egyértelmű, hogy az adott tartalom simán az alapjáték része volt, csak kivágták belőle pénzes dlc-nek. Legjobb fejek, akik ingyen adják a frissítéseket. Ha megvettem a játékot, támogattam őket, akkor ők támogassanak engem azzal, hogy friss tartalmakkal szórakozhassak.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 6 hónapja és 22 napja

Az oké, de kérdés vajon itt is ingyenesek maradnak a frissítések, mint az előző epizódoknál. Bár mivel ez nem epizodikus darab félő, hogy csak pénzlehúzás és rajongói szájbetömés az egész játék...
Én személy szerint pl bírom a GT sorozatot, de erre nem hiszem, hogy befizetek.

válasz erre

kpal

8 éve, 6 hónapja és 23 napja

Pályából többet dobhatnának hozzá.

válasz erre
Gran Turismo Sport
10.789 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja