Tera: The Exiled Realms of Arborea: Befutott egy friss mozgókép

2009. november 30.
2.8641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még a tavalyi esztendőben szivárogtak ki az első információk a Tera: The Exiled Realms of Arborea névre hallgató masszívan többjátékos alkotással kapcsolatban, amely már akkoriban is egy érdekes alkotásnak tűnt a túltermelés kellős közepén.

Az Unreal Engine 3-at használó MMO ugyanis amellett, hogy szép - és természetesen keletről érkezett - még érdekes is, hiszen egy olyan világot tár majd a fanatikusok elé, amely roppant érdekes koncepcióval rendelkezik, a fantasy világot ugyanis egy kicsit összevonja a jelennel, bár azért egyértelműen előbbi hatások érződnek a legjobban vele kapcsolatban.

Azonban nem csak ezen a téren, hanem irányításában is újdonságokkal szeretné megörvendeztetni a stílus fanatikusait, hiszen a nem a megszokott harcrendszert, hanem egy egészen másfajta, mondhatni célkeresztes megoldást használ, aminek hála nincs karakterkijelölés, csak a féktelen küzdelem. Az alkotásról pedig a mai napon egy új trailer szállingózott be, aki szeretné megtekinteni, illetve megismerkedni egy új és jónak ígérkező MMO-val, az mindenképpen tekintse meg, pláne azért, mert néhány gameplay jelenetet is elcsíphet benne. Ha kíváncsi vagy rá, akkor kattints a lejátszás gombra.

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 6 hónapja és 8 napja

Shade írta:
Gondolom reménykedni le lehet abban, hogy letölthető játék lesz.
A játék aha jól tudom free lesz kacsintó smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 7 hónapja és 16 napja

Gondolom reménykedni le lehet abban, hogy letölthető játék lesz.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja