Ténylegesen is a Shenmue 3-on dolgozik Corey Marshall?

2013. május 28.
1.8711
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Corey Marshall neve elsődlegesen a keményvonalas Shenmue-rajongóknak mondhat valamit, az úriember ugyanis a legendás Dreamcast-korszakból származó sorozat első két epizódjában megismert Ryo Hazukinak adta szinkronhangját a múltban, legfrissebb híreink szerint pedig immáron tényelegesen is a Shenmue 3-on munkálkodhat a háttérben.

A kérdéses franchise harmadik epizódjának hányattatott sorsáról bizonyára már mindenki hallott, így felesleges felemlegetni, hogy hány álmatlan éjszakát okozott már ezzel a rajongóknak a Sega, de az utóbbi hónapokban valami ténylegesen is megmozdult a projekt háza táján.

Ha az elmúlt hónapok biztos reménysugarai nem lettek volna elegendőek, akkor máris itt egy újabb, történt ugyanis, hogy a fentebb említett Corey Marshall - avagy a sorozat főhősének szinkronhangja - két olyan összefüggő képet tett közzé hivatalos Facebook oldalán, amelyek alapján egyértelműen a Shenmue 3 munkálataira asszociálhatunk.

Az egyik képen ugyanis Corey-t egy stúdióban láthatjuk, méghozzá lázas munkában, míg a másikon egy poszter előtt, amelyen a Sega logóját, valamint vélhetően Hazuki kétkerekű járgányát láthatjuk. Nektek is összeállt a sztori ugye? Vajon tényleg készül a Shenmue 3?

Ténylegesen is a Shenmue 3-on dolgozik Corey Marshall? - 2. kép


Ténylegesen is a Shenmue 3-on dolgozik Corey Marshall? - 3. kép

2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 9 napja

Legyen igazad! Én nagyon tudnám értékelni! Shenmue az örök kedvenc!

válasz erre

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 9 napja

Biztos vagyok benne!mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja