Tényleg bekerül egy havi előfizetés a Fortnite-ba december elején

2020. november 24.
21.8961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pár hete felmerült, hogy az Epic Games bevezetne egy havi előfizetést a Fortnite-hoz, azonban most ez realitássá vált, hiszen bejelentették a Fortnite Crew szolgáltatást, ami több finomságot is tartalmaz a tagok számára.

Az előfizetés ellenében a játékosok megkapják az aktuális Battle Pass bérletet, havonta 1000 V-Bucks valutát, egy 10 dollár értékű, havi kozmetikai csomagot, amik totálisan exkluzívak maradnak, ergo a nem előfizetők nem férhetnek majd hozzájuk a későbbiekben sem.

Havi 12 dollárt kóstál a Fortnite Crew, ami nagyjából 3700 forintot jelent a magyarok számára, és várhatóan december 2-án fog elrajtolni az újdonság - pontban a Chapter 2: Season 5 indulásával.

Nézd nagyban ezt a videót!



havi előfizetést a Fortnite-hoz, azonban most ez realitássá vált, hiszen bejelentették a Fortnite Crew szolgáltatást, ami több finomságot is tartalmaz a tagok számára.'>
2 hozzászólás

VaPe

3 éve, 8 hónapja és 16 napja

Okos csomesz. Engem nem érint de nagyon ötletesnek találom.

válasz erre

rDAVE

3 éve, 8 hónapja és 17 napja

1000 vbucks már önmagában 2-3ezer forint és akkor még kapod a battle pass-t, valamint exkluzív dolgokat, szóval aki nagyon sokat játszik, annak megéri. Azért kicsit ijesztő is, mert most az összes nagy kiadó pislogni fog, hogy mennyire válik be.

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások