Tenchu 4: Portolják a Nintendo Wii exkluzív ninja lopakodást

2008. november 27.
2.0571
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Tenchu 4 címe mellé mostantól a multiplatform kategória kerül, ugyanis mégsem marad Nintendo Wii exkluzív a lopakodós ninja kaland negyedik epizódja, derült ki a legfrissebb Famitsu-ból.

A Sony-s tábor visszakapja az egykoron PlayStation kizárólagosságot élvező sorozatot, igaz, csak hordozható formában. Kiderült ugyanis, hogy készül egy PlayStation Portable-es átirat a játékból, a Nintendo Wii-s kiadás alapján, ám részletekre nem derült fény.

Ami már bizonyos, hogy a japánok 2009, február 12.-étől útközben is beleáshatják magukat a negyedik Tenchu epizódba, ha az otthon pihenő Nintendo Wii-s installáció nem elégítette ki a vágyaikat. További konkrét információkra sajnos nem derült fény, így nem tudni, hogy milyen lényegi különbségek lesznek a két változat között, már ha lesznek egyáltalán.

A grafika természetesen szerényebb formát ölt a Sony zseblakóján és az irányítás is át lesz alakítva, de ezen felül nem igazán tudjuk, hogy mire számíthatunk. Angolosításról egyelőre nem szól a fáma, jelen állás szerint csak Japánban kerül kiadásra. Talán ez az állapot még változhat a későbbiekben.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja