TellTale napi akció

2010. december 18.
2.2071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Vigyázzunk, vigyázzunk, már csak kilenc nap van hátra a TellTale Games 30 napos adventi mega-akciójából, melynek keretében így, vagy úgy, de sikerült kiárulni a teljes virtuális boltot - kivéve persze a Back to the Future-t amelynek első része 22-én startol.

Az akció lényege ugyanis - aki esetleg még nem tudná -, hogy minden nap teljes más ajánlatot dobnak fel éjfél után egy perccel, amely azután pontosan 24 óráig él. Így mindenki megtalálhatja az igazán kedvére valót a sok sok kalandjáték közül.

Mai napon például a Sam & Max Complete Collection kapható, azaz mindhárom évad együtt vásárolható meg 50%-os áron. Vagyis 39.95 helyett, 19.95-ért csak a mai napon - potom négyezer forint. Ez pedig igen jó ajánlat, tekintve, hogy a TellTale Games zászlóshajójáról van szó, összesen 16 epizóddal. Ha mindet egyszerre szeretnénk végigtolni, bizony még kevésnek is bizonyulhat a két ünnep közti időszak. Szóval aki megszállott Sam & Max rajongó, a mainál aligha várhat tovább kedvezőbb akció reményében. Az akció további feltételeit és részleteit most is a TellTale Games honlapján találjátok.
4 hozzászólás

totyak

14 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nekem nem az a gondom ezekkel, hogy drágák, hanem, hogy alapvetően nem kapok semmit a pénzemért (persze átvitt értelemben gondolom). Ha ennyi pénzértn meg lehetne rendelni tőlük lemezes formában, akkor nem lenne egy rossz szavam sem.

válasz erre

Scal

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

akinek ez drága, vegyen csattogós lepkét

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

4 rugó 16!!!! játékért szerinted sok?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

14 éve, 5 hónapja és 5 napja

Drágák ezek így is úgy is.szomorú smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja