Telltale akció szeptember 10-ig

2010. szeptember 05.
1.7091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Scal profilja, adatai
Scal
Remélem senki nem nullázta le magát a nyáron a strandokon.

Nem egészen három meki-menü, vagy két IMAX film áráért ugyanis tegnaptól szenzációs ajánlatot dobott ki a Telltale Games. Házuk táján mostanában pörögnek a dolgok, s ezt elősegítendő, most egy csomagban hat, ismétlem hat fantasztikus játékot vásárolhatunk meg mindössze 19.95 dollárért - körülbelül 4000 forint, de a mostani forint árfolyam ingadozás miatt a dollár értéke a fix. Elsősorban lusta kalandjátékosok fenhetik a fogukat az ígéretes csomagra.

Miért is? Mert ahogy lenni szokott egy ilyen összecsomagolt kiadványnál a legtöbbet már egy igazi kaland fan beszerezte évekkel ezelőtt. De aki most lemaradt volna a Sam & Max teljes második évadjáról, netalán Jack Keane monkey islandi babérokra törő kalandjáról az most ne habozzon egy percet sem, mert nem is olyan rég egyetlen Sam & Max epizód került ennyibe. A csomagban helyet kapott még a Penny Arcade első része, a The Whispered World, és a King Quest Collections. Ez utóbbiról nem árt tudni, hogy ugyan nagyon régi kalandokat tartalmaz, beszerzése erősen ajánlott minden kalandkedvelő játékosnak, mert ez az egyik legősibb Sierra kalandgyűjtemény, amely szintén 7 játékot tartalmaz.

A King Quest - Quest for the Crown még 1984-es, de készült belőle egy 1990-es javított verzió is. A Romancing the Throne (1985) a To Heir is Human (1986) és a Perils of Rosella (1988) jártak a legrosszabbul, mert ezekből nem készült átirat és bizony mai szemmel nézve már inkább muzeális jellegű darabok. Az 1990-es Absence Makes the Heart go Younder! és az 1992-es Heir today Gone Tomorrow - ez utóbbi talán a legjobban sikerült rész - viszont még mai szemmel is gyönyörű. A hetedik, The Priceless Bride pedig már ízig vérig rajzolt kaland, úgyhogy akinek nem jönnek be a régi kor szabványai az is megtalálja e gyűjteményben a számítását. A kollekcióból egyedül a 3D-s Mask of Eternity (1998) hiányzik, de az már nem tipikus kalandjáték volt, hanem inkább afféle akció.

A hatodik játék a Puzzle Agent amely a Telltale másik saját fejlesztése a dobozban. Az akcióban annyi csavar van csupán, hogy ez utóbbi valamint a Sam & Max csak akkor lesz elérhető amint a rendelések elérik az 5000-ret. De természetesen nem kell mindig bejelentkezni, valahányszor csak játszani szeretnénk. Miután egyszer letöltöttük a csomagot az már örökre a miénk. Tehát tulajdonképpen 11 önálló játéknak - Sam & Max epizódokkal együtt 16 - leszünk szerencsés tulajdonosai. Az akció tegnap este 9-től a követező 5 napon át, egészen szeptember 10-ig tart.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljasony1515 profiljagery1113 profilja