Tell Me Why címmel újabb kalandjátékot készítenek a Life is Strange fejlesztői

2019. november 15.
4.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy vadonatúj játék bejelentésével örvendeztették meg a rajongókat a Life is Strange fejlesztői az X019 expón, a Dontnod Entertainment ugyanis érezhetően tovább szeretne lovagolni a népszerű sorozat sajátosságain.
 

Merthogy a Tell My Why bemutatkozó videója alapján rögtön rájövünk, hogy honnan fúj a szél, hiszen a Life is Strange egyik újabb mellékszála is lehetne, melyben egy ikerpár, Tyler és Alyson kapták a főszerepet, mégpedig egy izgalmas thriller részeként, miután egy alaszkai kisvárosban élve saját gyermekkoruk szép, de egyben mégis sötét múltját szeretnék majd felfedezni.

A Tell Me Why egyébiránt minden tekintetben a Life is Strange játékmenetére épül majd fel, ezáltal egy döntésekkel irányítható kalandot kapunk, a megszokott grafikai világgal és kimagasló minőségű történetmeséléssel. Megjelenés jövő nyáron, PC-re és Xbox One-ra biztosan, más platformra kérdéses.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 6 hónapja és 10 napja

Nekem bejön.

válasz erre

totyak

1 éve, 6 hónapja és 11 napja

Kicsit talán szebb, mint a LiS, de nagyon látszik rajta, hogy csak kitaláltak egy (remélhetőleg jó) új sztorit, és ugyanarra a motorra felépítik a játékot. Kicsit lehetne valami új dolog is.

válasz erre

bekecs

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Nem tűnik rossznak.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 6 hónapja és 13 napja

Csak ne darabolják szét.

válasz erre
Tell Me Why
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
X019
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt