Teljesen új Ys játékot jelentettek be PS4-re és Vita-ra

2014. szeptember 01.
1.5511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Falcom klasszikusa is az új-generációs konzolok vizére evez, ugyanis ma fedte fel a Sony és a Falcom, hogy az Ys RPG sorozat új epizódján kezdett el dolgozni, ami PS4 és Vita konzolokra fog megjelenni.

A szóban forgó játékról a Sony-s elő-TGS sajtókonferencián esett szó, amit ma tartottak Japánban. A hírek szerint a konferencia résztvevői már láthattak is egy előzetest, és állítólag az Ys-nek jó kilátásai vannak a sikerre, köszönhetően a szebb, HD grafikának.

Egyébként nagyon keveset tudni a játékról, még azt sem, hogy mi lesz az aktuális címe, vagy alcíme, és annyit se árultak el, hogy a fő sorozat részeként fog e megjelenni (csak egyszerűen Ys-ként mutatták be, és ennyiről árulkodik a kibocsátott fotó is). A sorozat, ami 1987-ben kezdődött, legutoljára 2013-ban bővült nyugaton, amikor az Ys: Memories of Celceta megjelent PlayStation Vita-ra. Mindenesetre az Ys sorozatot két csoportra osztják: van a fő franchise és a különböző spin-offok. A Celceta az alapjátékokhoz tartozott, talán így lesz ezzel is.
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

rDAVE írta:
Ha Vita-n fut, akkor PS3-on is... mosolygó smiley Lenne ott vevő. Mindenesetre kíváncsian várom milyen lesz.
Pont ez jutott eszembe nekem is.

válasz erre

rDAVE

10 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ha Vita-n fut, akkor PS3-on is... mosolygó smiley Lenne ott vevő. Mindenesetre kíváncsian várom milyen lesz.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2014
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja