Teljesen megújul Xbox One-on az achievement-rendszer?

2018. január 11.
1.4211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár jobb lenne, ha a Microsoft mielőbb ütős exkluzívokat toborozna az Xbox One-hoz, azonban a redmondi óriásnak a Windows Central értesülései szerint megint fontosabb egy jól működő rendszer kukázása, és olyanra cserélése, ami közelebb áll a Sony megoldásához.

Az említett lap által közölt pletykák szerint ugyanis a Microsoft teljes egészében átdolgozná az Xbox One jelenlegi achievement-rendszerét, melynek az Xbox Careers nevet adnák a keresztségben, és kis túlzással ugyanazok a sajátosságok figyelhetők meg benne, mint a Sony által a PS4-ben használt szisztémánál.

Ezáltal bár az achievementek megmaradnak, ellenben elérhető eredményekkel, feladatok teljesítésével léphetünk majd szintet, sőt bejönnek a képbe a loot boxok is, ezáltal bizonyos teljesítménycélok elérése után kaphatunk efféle dobozkákat, melyek többek között a szintén megújuló Avatárjaink számára biztosítanának extra cuccokat, melyeket valódi pénzösszegekért is megvásárolhatnánk a jövőben.
6 hozzászólás

Xelosz

1 éve, 8 hónapja és 26 napja

na ezzel levettek a lábamról rohanok veszek 1 ilyen x dobozt most már

válasz erre

totyak

1 éve, 8 hónapja és 27 napja

Nem gondolom, hogy nagy jelentőséget kell tulajdonítani a trófea rendszernek. Játszol, kidobja a trophyt és annyi. Lesz, amit megszerzel, lesz, amit nem. Ha meg valamilyen játékot nagyon ki akarsz maxolni, annak utánanézel, hogy mit kell csinálni hozzá. Nem látok többet ezekben a rendszerekben. Pc-n 1 percet nem áldozok ezeknek a nézegetésére, kifejezetten a kedvenc játékomnál vagyok csak rágyógyulva, hogy minden meglegyen.

válasz erre

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja

Playstation-ön van loot box egy szint után? Vagy saját egyedi avatár?
Nincs
De senki nem keresi és szerintem ha értelmes nevet választottál akkor az se zavar ha nem tudod megváltoztatni. Átlátható a trófea rendszer és az bőven elég.
Már nagyon közel van a teljes pusztuláshoz a Microsoft gépe... még 1-2 ilyen frissítés és kuka lesz a megmaradtak számára is.

válasz erre

muki

1 éve, 9 hónapja

Pletykálgatták már ezt egy ideje, nem olyan nagy meglepetés. Viszont a menü egyre gányabb és használhatatlanabb, azzal kéne inkább valamit kezdeni. A játékokon kívül persze.

válasz erre

Santonio

1 éve, 9 hónapja

Hihetetlen hogy az Xboxot is tönkretették annyi minden után. Tényleg már csak a Windows meg a kapcsolodó online cuccaik használhatók aztán vége.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 9 hónapja

[Tiltott felhasználó!]

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljarDAVE profiljaManiac profiljademeterf profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profilja adambalonyi profiljaDav2377 profiljaImperator profiljawazko profilja