Teljesen kikapcsolhatjuk majd a HUD-ot a Cyberpunk 2077-ben

2019. július 20.
2.9281
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Alvin Liu a CD Projekt Red csapatától a Wccftech munkatársainak adott egy interjút, aminek keretében megosztotta, hogy a Cyberpunk 2077-ben találni fogunk egy Hardcore nehézségi fokozatot, amivel a HUD-ot teljes mértékben kikapcsolhatjuk.

Ezenfelül egyéb lehetőségekkel is készülnek a lengyelek, például azok, akik szerették a The Witcher 3: Wild Huntot, és nem igazán vannak otthon a shooterek világában, például a tavalyi gameplayben már látott Smart Gunnak örülni fognak, ami bár kisebbet sebez, mint egy, a célzást megkövetelő flinta, ugyanakkor kiszolgálja az erre vágyók igényét.

Éppen ezért úgy terveznek az alkotással, hogy mindenféle közönségnek megfelelő legyen a játék, és a saját szájíze szerint tudjon elmerülni Night City városában. Hogy a Hardcore mód ezenfelül miféle változtatásokat hoz az alapjátékhoz képest? Egyelőre ezt még rejtély fedi.
5 hozzászólás

totyak

4 hónapja, 4 napja

Van játék, aminél egyáltalán nem zavaró a hud, van ahol meg telebasszäk a képet mindenféle jelzésekkel, felvillanó vackokkal, na az zavaró és ott nagyon jól jönne egy kikapcsolható megoldás. Mivel még nem mutattak igazi gameplayt, nem tudni itt mennyire bosszantó.

válasz erre

WarriorAutobot

4 hónapja, 4 napja

Én megvagyok a HUD-al is, de jó lesz nélküle is.

válasz erre

Tommy

4 hónapja, 5 napja

Nagyon helyes! Kimegy szépen a másfél méteres tévére és fullba toljuk az élvezetet.

válasz erre

petrovicsz

4 hónapja, 6 napja

Szerintem ez tök alap egy sandbox játéknál...

válasz erre

Direktor

4 hónapja, 6 napja

Igazándiból úgy a rohadt jó élmény egy játék...

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaTuhajohn profiljamarco profiljagery1113 profiljaImperator profiljaGargameth profiljaRobi022 profiljaTuttu13 profilja