Teljes körű Windows 8 támogatással érkezik a SpeedFan 4.49

2013. március 20.
2.0181
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A friss verzióra lépett PC-s alkalmazások tábora a napokban újabb hasznos taggal gazdagodott, mégpedig ezúttal a SpeedFan fejlesztőcsapatának jóvoltából, akik bejelentették a nevüket viselő szoftverüknek legfrissebb 4.49-es kiadását, ami már több fontos újdonságot is hozott.

Aki esetleg nem ismerné, a SpeedFan egy a Microsoft Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes program, ami a számítógép hardverelemeinek monitorozására lett kifejlesztve. Nevével ellentétben az alkalmazás nem csak a hűtőrendszerek állapotát képes figyelni, hanem pontos információkat tud szolgáltatni még az alaplap és a központi feldolgozó aktuális hőfokáról és feszültségértékeiről, de ezek mellett még a S.M.A.R.T. információkhoz is könnyedén hozzáférhet.

Az elmúlt napokban tulajdonképpen a SpeedFan 4.48-as változata jelent meg, ám mint utólag kiderült, az egy kisebb hibával került a letöltési listákra, így ezt villámsebesen máris követte a 4.49-es, immár hibajavított és extra funkcióval felvértezett verzió.

Az aktuális kiadás talán leglényegesebb újdonsága, hogy már a Microsoft legfiatalabb Windows 8-as operációs rendszere is teljes mértékben támogatva lett, de a kompatibilitási listán frissen bukkant fel a Windows Server 2012 is.

Az előbb említett rendszerekhez a program már frissített eszközillesztőket kínál, míg a hibajavítások frontján többek között az ATK0110 eszközök és az ACPI Thermal Zones detektálás rendellenességei képviseltetik magukat. A SpeedFan 4.49-es kiadása már letölthető ezen a linken keresztül.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

RED írta:
Macre próbáld ki a Temperature Monitor-t, ingyenes, amennyire tudom, olvassa a hőmérsékletadatokat, SMART-infót és efféléket. mosolygó smiley
Köszi az infót!mosolygó smiley

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 22 napja

Az egyetlen program amit irigylek winről. Macen nem tudok ilyenről.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja