Teljes vaginamodell a Watch Dogs 2-ben! (18+)

2016. november 15.
6.4461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a Watch Dogs 2 egy 18-as karikás videojáték, viszont ennek ellenére sem számítottunk tőle arra, hogy az utcán váratlanul belefuthatunk egy olyan női karakterbe, aki széttett lábakkal fekszik a járdán, és a lábai között a kirepedt bugyin át kikandikál a nemi szerve.

Márpedig a legfrissebb játékhírek szerint a Watch Dogs 2-ben ez simán megtörténhet, a Ubisoft gondos fejlesztői ugyanis nagy figyelmet fordítottak arra, hogy egy teljes vaginamodellt alkossanak meg a játékhoz, amit egy magát csak Swizzasaur néven hívó rajongó a Twitteren keresztül hozott nyilvánosságra egy komplett sztori mellett.

Emberünk szerint az Amazon egy hiba folytán véletlenül idő előtt kiszállította neki megrendelt Watch Dogs 2 példányát, aminek köszönhetően már szombaton este megkapta a játékot, és csendben játszogatott is vele, nem verte nagy dobra a történteket, ellenben egy különös képet azért megosztott a világgal.

Hősünk ugyanis a játékban egy gázrobbanással szeretett volna kivégezni egy célpontot, ami olyan jól sikerült, hogy több civil is megsérült közben, és amikor közelebb lépett az áldozatokhoz, megdöbbenve látta az egyik női sérültet, aki a járdán fekve, szétrepedt bugyival feküdt, miközben láthatóvá vált közben a vaginája.

Mindez már önmagában érdekes lenne, de miután emberünk megörökítette a képet, és megosztotta a barátaival a PSN-en, a Sony tegnap felfüggesztette hozzáférését, mert szexuális tartalmú fotót osztott meg a nagy nyilvánosság előtt.

Mivel bizonyára már mindenki azt várja, következzen az erősen 18+ kategóriát erősítő kép a Watch Dogs 2-ből:

Teljes vaginamodell a Watch Dogs 2-ben! (18+) - 2. kép

Watch Dogs 2 egy 18-as karikás videojáték, viszont ennek ellenére sem számítottunk tőle arra, hogy az utcán váratlanul belefuthatunk egy olyan női karakterbe, aki széttett lábakkal fekszik a járdán, és a lábai között a kirepedt bugyin át kikandikál a nemi szerve.'>
16 hozzászólás

rDAVE

8 éve, 2 napja

Oszt még azt mondják az Ubisoft igénytelen és nem figyel a részletekre...

válasz erre

soosaw

8 éve, 2 napja

Az szép röhögő smiley

válasz erre

marco

8 éve, 2 napja

Alaposak voltak na. Már ez is baj? röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

8 éve, 2 napja

Az úgy nagyon durva! meglepett smiley

válasz erre
12a(z) 2 -ből
Watch Dogs 2
6.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljaGargameth profiljamarco profilja