Televíziós sorozatot készít a Star Fox alapján a Nintendo?

2021. február 03.
21.2551
Maniac profilja, adatai
Maniac
Izgalmas hírek láttak napvilágot az egyébként szebb napokat is megélt Star Fox franchise alapján, egy interjúban ugyanis Adam Conover kikotyogta, hogy a Nintendo és a College Humor együtt dolgoztak a háttérben egy Star Fox televíziós sorozaton.
 

A fentiek ahhoz a hírfolyamhoz kötődnek, melyek korábban egy Zelda TV-sorozatot is pletykáltak már, azonban mint kiderült, egyelőre senki sem tudja, hogy mi a helyzet ezekkel a projektekkel, hiszen amint kiszivárogtak a kapcsolódó részletek, a Nintendo kihátrált a projektek közül, pontosabban a College Humort távolította el a képből.

Ami tehát jelenleg bizonyos, hogy egy időben készült egy Zelda- és egy Star Fox televíziós sorozat, melyek közül utóbbi A fantasztikus Róka úrhoz hasonló stop-motion technológián alapult, de hogy jelenleg léteznek-e még, illetve aktív státuszban vannak-e, az nem derült ki pontosan. Ujjakat keresztbe!
3 hozzászólás

Vidoros

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Jól hangzik. Nézném.

válasz erre

petrovicsz

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Így legyen!

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 hete és 5 napja

Emlékeim szerint erről régebben is volt szó. Mondjuk mostanában nagyon sok játékból készül film úgyhogy esélyes, hogy most be is jön.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt