Televíziós sorozatot készít a CBS az esporton alapulva

2019. október 16.
5.1571
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érdekes, de túlzás nélkül trendi témába vágta a fejszéjét a CBS, a Variety beszámolója alapján ugyanis a kérdéses filmstúdió berkein belül berendeltek egy olyan sorozatot, ami korunk egyik őrületét, az esportot veszi alapul.

Sajnos egyelőre túl sok részlet nem áll a rendelkezésünkre a tervezett széria kapcsán, annyi viszont biztos, hogy jó irányban tapogatóznak a készítők, lévén Rick Fox-ot kérték fel vezető producernek, aki egykori profi kosarasként arról híres manapság, hogy megalkotta az Echo Fox nevű esport szervezetet.

A Variety beszámolójából egy rövidke kis sztoriszál is megcsillant már, ezáltal egy igazi egykamerás sorozatra számíthatunk, melyben egy korabeli kosárlabdás úgy próbál meg jó kapcsolatot kialakítania fiával, hogy gyermeke hasonló törekvéseivel párhuzamosan esportoló válik belőle.

A sorozat írója egyébiránt Dan Kopelman lesz, de Aaron Kaplan és Dana Honor neve is felmerült producerekként, míg a műfajt határozottan vígjátéknak lőtték be, tehát bármi (is) lehet még ebből a próbálkozásból.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

3 hete és 6 napja

Jó is lehetne, de engem annyira nem érdekel hogy ezt nem nekem fogják csinálni.

válasz erre

muki

1 hónapja,

Lassan el kéne kezdeni valami felfilágosító sorozatot is, hogy tisztában legyenek vele a most felnövők: az esport nevével ellentétben játék, semmi más. Van helye, de csak szabadidőben, ettől még élni kell.

válasz erre

VaPe

1 hónapja,

Ez az! Mutassuk meg a fiataloknak már sorozatban is hogyan legyenek monitor előtt tespedő semmittevők! Bravó!

válasz erre

Patrik94

1 hónapja,

Már leírva is unalmas.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljagery1113 profiljamarco profiljaWarriorAutobot profilja