Tekken Wii U: A játék koncepciójának néhány részlete

2011. június 13.
2.5431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
A napokban világossá vált, hogy Namco-éktól távol áll a tréfa fogalma, és valóban készül egy Tekken-csoda a Nintendo újonnan felavatott konzoljára, a Wii U-ra.

A helyzet olyannyira komoly, hogy az elismert japán vállalat habozás nélkül tudtunkra is adja majdani verekedős játékának néhány részletét. Katsuhiro Harada, a játék vezető igazgatója ragadta magához a mikrofont - ezzel karöltve az alkalmat -, hogy a fejlesztői interjú során ecseteljen infókat a Wii U-s Tekken vonzatában.

Harada elárulta, hogy a Tekken Wii U-ban a játékosok az érintőképernyőt használhatják majd a harc közben, mialatt nézőink a TV képernyőjén követhetik nyomon az eseményeket.

A Practice mode-ot is a Wii U-s kontrolleren élvezhetjük majd, mely - Harada állítása szerint - "lehetővé teszi a nézők számára, hogy kedvüket leljék a bunyókban, miközben tanulányozhatják azokat."

A Nintendo E3-as konferenciáján bemutatottakhoz híven a játékosok képesek lesznek telefirkálni ellenfeleik arcát, már amennyiben győznek.

A játékosoknak ezenfelül megadatott ama opció, hogy listát vezessenek ellenfeleikről, akiknek nevét a megnyert harcok után kihúzhatnak - természetesen az érintőképernyőt használva.

A Stage Editor használatával saját pályákat hozhatunk létre, bajtársaink, ellenfeleink, vagy akár saját magunk edzése céljából. Harada arra is utalt, hogy ezeket a pályákat később Fight Money-ért fel is tölthetjük, a játékbeli pénzt pedig annak függvényében kapjuk, hogy mekkora népszerűségnek örvend pályánk a többi játékos körében.

Ezt a pénzt fejfedőkre, ruházatra és harci felszerelésekre fordíthatjuk majd.

Jól érzem, hogy a Namco-csapat ezúttal sem találta fel a spanyolviaszt?
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

ez szerintem is oltári nagy baromság

válasz erre

Vendég

13 éve, 11 hónapja és 17 napja

A kontrolleren követem az eseményeket miközben más a tévén nézi?meglepett smiley Mekkora baromság ez a wiiu!röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2011
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja