Tekken 6: Mobilizálva lesz

2009. április 29.
2.2631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
In medias res! A Namco Bandai hivatalos minőségben megerősítette, hogy az őszre tervezett Tekken 6, PlayStation 3-as, valamint Xbox 360-as kivetülése mellett a hatodik Iron Fist Tournament a Sony handheld-jére is megérkezik majd.

Azt hiszem, hogy ezt hívják meglepetésnek, az egyik legjobb fajtának. A Tekken 5: Dark Resurrection tehát nem marad magányos a multimédiás képességekkel felvértezett platformon.

A mobilizált verzióban is lesznek finomságok, multiplayer, karakter testreszabás és nyilván az előző résznél is ütősebb grafikai körítés, régi, valamint újabb harcosokkal a fedélzeten. Egyéb konkrétumok nem igazán kerültek felszínre, megjelenési dátum sem hangzott el, elviekben a két nagy konzolos verzió mellett érkezik, az őszi időkeretben. Újabb elsöprő erejű cím iratkozott fel tehát az egyre népesebbre duzzadó listára, minden igényt kielégítve. Kapunk őrületes versenyt (MotorStorm), forradalmi platformjátékot (LittleBigPlanet), érkezik erősítés az akció szegmensbe (Assassin's Creed), javul a ritmusjátékok aránya (Rock Band: Umplugged) és bezuhan a verekedős játékok királyának újabb iterációja is (Tekken 6). Nincs még PlayStation Portable-öd? Idén lesz!
2 hozzászólás

FutuRetrO

16 éve, 3 hónapja és 10 napja

nemabob írta:
KIRÁLY JÁTÉK A TEKKEN CSAK FÁRASSZA AZ UJJAJIMAT AZ 5 ZSENIÁLIS
Na igen, a bunyós játékok már csak ilyenek. mosolygó smiley Az ötödik rész valóban remek volt, PS3-on, PS2-n és PSP-n is.

válasz erre

nemabob

16 éve, 3 hónapja és 10 napja

KIRÁLY JÁTÉK A TEKKEN CSAK FÁRASSZA AZ UJJAJIMAT AZ 5 ZSENIÁLIS

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja