Tekken 6: E3 Trailer

2009. június 01.
2.8261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Namco Bandai legendás bunyós sorozatának számozott darabjai kivétel nélkül PlayStation exkluzív játékok voltak, de ez a széria idén ősszel megtörik és a Sony ádáz riválisának masinájára is megjelenik majd a régóta készülgető hatodik felvonás.

Történelmi pillanat, remélhetőleg szintén történelmi jelentőségű tálalásban prezentálva. Az E3-ra összevágott trailer minden korábbinál beszédesebb, sok kérdőjelet száműz a fejekből.

Az eddigi - szó szerint is - legütősebb videóból kiderül, hogy karakterkreálási lehetőségeink végtelenül gazdagok lesznek, a látványt pedig a Motion Blur effektussal díszítik majd fel, valamint visszaköszön a széria harmadik darabjától bevezetett, utcai beat'm'up módozat, ahol amolyan Fighting Force módra osztjuk a pofonokat, a klasszikus, utcai bunyós anyagok térbeliesített formájában. Mi lesz még? Minden bizonnyal kőkemény muzsikák, online multiplayer, szemtelenül látványos CG animációk és néhány újabb karakter dobja meg az ismerős gárda egyébként sem csekély létszámát. Must see videó, masszív gameplay montázzsal, az ősszel érkező, PlayStation 3/Xbox 360 "fájtolós" gyöngyszeméről.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
E3 2009
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja