Teenage Mutant Ninja Turtles: Turtles In Time Re-Shelled: Old Vs. New

2009. július 05.
3.6531
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Július második felében visszatérnek kedvenc Nindzsa Teknőc harcosaink a képernyőkre, hogy némi retro életérzést csempésszenek a hi-tech játékoktól időnként megcsömörlött mindennapjainkba.

Az Xbox Live-ra és a PlayStation Store-ra szánt Turtles In Time remake, a Re-Shelled gyakorlatilag ugyanazt fogja nyújtani játékmenetben és tartalomban egyaránt, mint az 1991-es eredetije, csupán a küllemét igazítják hozzá a mai gépek tudásához, persze csak a maga, olcsó, letölthető anyagokhoz méltó módján.

Külföldi kollégáink időt és energiát nem sajnálva hasonlították össze a retro árkád verziót a hamarosan megjelenő újracsomagolással, amelyből tisztán látszik az, amit eddig is jól tudtunk, a grafikán kívül minden marad a régiben és ez egyáltalán nem tesz a produkció kárára. A haladós beat'm'up játékok, mint a Streets Of Rage, a Golden Axe és a Final Fight kora régen leáldozott már, manapság más a trendi, de szerencsére mindig akadnak olyan derék játékosok, akik igénylik a múlt egy darabkáját, akár eredeti, akár újraöltöztetett formában.

Ezt az igényt hivatott kiszolgálni a klasszikus Turtles játék újraértelmezése. A "komparizon" videó segít betekintést nyújtani abba, hogy mennyit is változott a külcsíny a 18 évvel korábbi állapotokhoz képest, mert a belbecs ezzel szemben szinte érintetlen maradt. A PlayStation 3-as verziót nem júliusra várjuk, az valamikor később fog csak megjelenni, így az Xbox 360-as konverzió időleges exkluzivitással érkezik, a hónap második felében. Jöjjön egy kis Old Vs. New, akkor és most, retro a kurrens verzió ellen című bámulda. Kowabunga, Pizza Power és hasonlók...!

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 7 napja

Mért nem adják ki pc-re?Nagyon zsíír lennekacsintó smiley

válasz erre

Vendég

15 éve, 10 hónapja és 21 napja

**** me nem küldhetek szmárlitmeglepődött smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja