Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up: Videó duó

2009. szeptember 22.
4.7011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ha minden jól megy, akkor három nap múlva már a polcokon fog díszelegni a Game Arts legújabb brawler-e, amely ezúttal a Tininindzsa Teknőcök univerzumának szereplőit ereszti össze az interaktív, többszintes arénákban.
 

A Super Smash Bros. Brawl-t is elkövető csapat maradt az ismert koncepciónál, tehát a 2.5 dimenziós bunyót és annak gyönyöreit tálalja új karakterekkel és persze új köntösben, amelyet Nintendo Wii-re és PlayStation 2-re hoznak el a UbiSoft-tal karöltve, nem kisebb apropóból, mint a Teknőcök huszonötödik évfordulójának jeles alkalmából, amelyet idén ünnepelünk.

Amennyiben az információink helyesek, huszonötödikétől lehet majd megvásárolni a Smash-Up-ot Európában. A stuff-ban egyszerre akár négyen is egymás torkának eshetünk, bevetve minden kezünk ügyébe kerülő eszközt annak érdekében, hogy riválisaink életerejét minél expeditívebben redukáljuk zéróra. Két friss, tömény gameplay videó érkezett, ezeket mutatjuk most, talán még többen kaptok majd kedvet a produkcióhoz. Kowabungaaaa!

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja