Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up: Trailer

2009. február 07.
3.7071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A képregényhősök örök életűek, generációról-generációra vándorolnak és bolondítanak magukba újabb és újabb gyerkőc/kamasz seregeket.
 

A jó, öreg nindzsa teknőcök sem ma kezdték pályafutásukat, Leonardo, Raphael, Michelangelo, Donatello és Master Splinter immáron huszonötödik esztendeje szórakoztatják rajongóikat, képregényfüzetek hasábjain, a vásznon és persze konzolokon. Idén ősszel újra visszatérnek, hogy emlékezetes harcokkal fűszerezzék meg a Nintendo Wii-re beruházók életét.

A UbiSoft pár nappal korábban jelentette be a legújabb Tininindzsa Teknőcök játékot, amelyet a Super Smash Bros. Brawl alkotói pattintanak össze, tehát a Game Arts csapata felel a mókáért. Ez a produktum nem támaszkodik szilárdan semmilyen médiára sem, nem filmes átiratnak készül és nem is egy képregény vonalat erőltet rá a játékosokra.

Egy ezektől teljesen független csépelde formálódik a stúdión belül, amelyet akár négyen is játszhatunk majd, mint például a csapat előző bunyós játékát, a Super Smash Bros. Brawl-t. Kaptunk trailer-t, látványos fajtát, sajnos gameplay mozzanatok nélkül, inkább csak egy hangulat/figyelemfelkeltő összeállítás, annak viszont kiváló.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Depes

11 éve, 5 hónapja és 18 napja

uncsi

válasz erre

nemabob

11 éve, 10 hónapja és 27 napja

nekem nem jön be dehát izlések és pofonok nem vagyunk egyformák

válasz erre

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 27 napja

szia
(k)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt