Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up: Trailer

2009. február 07.
3.6771
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A képregényhősök örök életűek, generációról-generációra vándorolnak és bolondítanak magukba újabb és újabb gyerkőc/kamasz seregeket.

A jó, öreg nindzsa teknőcök sem ma kezdték pályafutásukat, Leonardo, Raphael, Michelangelo, Donatello és Master Splinter immáron huszonötödik esztendeje szórakoztatják rajongóikat, képregényfüzetek hasábjain, a vásznon és persze konzolokon. Idén ősszel újra visszatérnek, hogy emlékezetes harcokkal fűszerezzék meg a Nintendo Wii-re beruházók életét.

A UbiSoft pár nappal korábban jelentette be a legújabb Tininindzsa Teknőcök játékot, amelyet a Super Smash Bros. Brawl alkotói pattintanak össze, tehát a Game Arts csapata felel a mókáért. Ez a produktum nem támaszkodik szilárdan semmilyen médiára sem, nem filmes átiratnak készül és nem is egy képregény vonalat erőltet rá a játékosokra.

Egy ezektől teljesen független csépelde formálódik a stúdión belül, amelyet akár négyen is játszhatunk majd, mint például a csapat előző bunyós játékát, a Super Smash Bros. Brawl-t. Kaptunk trailer-t, látványos fajtát, sajnos gameplay mozzanatok nélkül, inkább csak egy hangulat/figyelemfelkeltő összeállítás, annak viszont kiváló.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
3 hozzászólás

Depes

10 éve, 10 hónapja és 23 napja

uncsi

válasz erre

nemabob

11 éve, 4 hónapja és 3 napja

nekem nem jön be dehát izlések és pofonok nem vagyunk egyformák

válasz erre

Vendég

11 éve, 4 hónapja és 4 napja

szia
(k)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljaWickedSick profiljagery1113 profiljarDAVE profiljababem profiljamarco profilja