Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash-Up: Features trailer

2009. augusztus 16.
6.7571
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Az idei év meglehetősen sok régi időkből visszatérőt vonultat fel, a Ghostbusters mellett például a Tininidzsa Teknőcök is újra porondon vannak, ennek örömteli apropója, hogy az Úrnak pontosan ebben az esztendejében töltik be negyed évszázados életkorukat, a páncélos harcosok ugyanis 1984-ben bukkantak fel első ízben, a Mirage Studios képregényfüzetének hasábjain.

Két konzolos alkotással is megemlékeznek a játékgyárosok a legendás, inkább a fiatalabb korosztály szívét becélzó csapatról.

A Konami/UbiSoft Singapore, Turtles In Time: Re-Shelled-féle remake mellett egy Game Arts produktum is becsobban szeptemberben, amely a Smash-Up alcímet viseli magán és leginkább a stúdió korábbi munkájára, a Super Smash Bros. Brawl-ra hajaz. A Tininidzsa univerzumból ismert karakterek tűznek össze a két és fél dimenziós, négyfős brawler-ben, ahol egymás püfölésén kívül az interaktív, masszívan rombolható környezet is komolyan bejátszik majd a képbe. A produkció egy igen pörgős árkád pofozkodás lesz, immáron kát platformon, az eredetileg bejelentett Nintendo Wii-n és az utóbb megerősített masinán, PlayStation 2-n is. Egy features trailer bukkant fel nemrég, teletömve izgalmas gameplay snittekkel, ezzel jövünk alant.

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 18 napja

Vendég írta:
szuperek es soha nem öregszenek megmosolygó smileykacsintó smiley
hat nem

válasz erre

Vendég

15 éve, 8 hónapja és 18 napja

szuperek es soha nem öregszenek megmosolygó smileykacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja