Technikai problémák az iPod minivel

2004. április 14.
1.6741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Néhány iPod mini vásárló problémákról számolt be a népszerű mp3 lejátszók fejhallgató-csatlakozójának működésével kapcsolatban.

Az interneten panaszkodó felhasználók zenehallgatás közben fellépő csikorgó hangokról írnak leveleikben. A probléma, amely több, az iPodlounge weboldalon megjelent levélben visszaköszön, a fő áramkörlap és a fejhallgató-aljzat összeköttetésénél lép fel. Egy felhasználó szerint a lejátszó alumíniumból készült háza a fejhallgató-csatlakozó többszöri csatlakoztatásának és eltávolításának hatására könnyen eldeformálódik.

Ennek következtében a fenti összeköttetésért felelős fémpeckek is megsérülhetnek. A gond a legtöbb fogyasztó szerint 35-40 napos használat után jelentkezett.

Az Apple szóvivője azt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban, hogy ők csupán néhány elszigetelt esetről tudnak. A vásárlók megnyugtatására azt is hozzátette, hogy a készülékekre 1 éves garancia vonatkozik, illetve a vételtől számított 90 napig ingyenesen igénybe vehető telefonos műszaki segítséget is nyújtanak a felhasználóknak. A gyártó egyébként nemrég halasztotta későbbre a lejátszók Amerikán kívüli bevezetését, a vártnál nagyobb hazai kereslet miatt és azért, mert a beszállítótól nem érkezett időben elegendő mennyiségű, a lejátszókhoz tartozó 4 gigabájtos merevlemezes meghajtó.

Kapcsolódó linkek:
iPod site
1 hozzászólás

Shade

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Jó ez a kép! röhögő smiley A cikket el sem olvastam mondjuk...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaXTomiX0029 profilja