Teaser oldallal gyarapodott a Sunset Overdrive

2014. május 06.
1.9901
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sunset Overdrive-ról a tavalyi E3-as bejelentés óta nem igazán hallhattunk, holott az Insomniac Games Xbox One-exkluzívja igencsak ígéretes alkotásnak tekinthető, ami az idei évben minden fontosabb expón képviselteti majd magát.

Erről árulkodik legalábbis a Sunset Overdrive ma elindult teaser oldala, amelyet a készítők a játékban is megtalálható Overcharge Delirium XT energiaital köré építettek fel, így közvetetten ugyan, de rengeteg információt megtudhatunk az érkező alkotásról.

Így példának okáért azt is, hogy a Sunset Overdrive ott lesz az E3-on, a gamescom expón, de még a PAX Prime-on is, ahol már konkrét részleteket is hallhatunk majd az Insomniac Games nyitott világú, kissé bohókás akciójátékáról.
Sunset Overdrive-ról a tavalyi E3-as bejelentés óta nem igazán hallhattunk, holott az Insomniac Games Xbox One-exkluzívja igencsak ígéretes alkotásnak tekinthető, ami az idei évben minden fontosabb expón képviselteti majd magát.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 9 hónapja és 2 napja

Fura ez az oldal, szerintem jobb lett volna, ha csak simán csinálnak egy normál oldalt a játéknak és nem egy játékbeli márka köré építik fel.

válasz erre

fantis6

10 éve, 9 hónapja és 2 napja

érdekes lesz mit hoznak ki belőle, bár x1-em biztos nem lesz egy ideig

válasz erre
Sunset Overdrive
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profiljaManiac profilja