Teaser trailert kapott az Ace Combat 7: Skies Unknown - Season Pass

2019. február 07.
7.4281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Mi sem természetesebb annál, minthogy az Ace Combat 7: Skies Unknown sem marad szezonbérlet nélkül, a Bandai Namco pedig alig pár nappal a megjelenés után máris nekilátott a tartalmi bővítések reklámozásának.

Ennek az eredménye lett az alábbi teaser trailer, mely az Ace Combat 7: Skies Unknown - Season Pass-t állítja a főszerepbe, azonban túl sok konkrétum nem derül ki belőle, egy rejtélyes jelentés formálódását követhetjük csak nyomon benne, aminek valaki nem tud megfelelő címet adni, így gyanítjuk, hogy vagy az első bővítmény vagy az összes DLC, esetleg csak a küldetések nevei bukkantak fel ilyen formában.

Akárhogyan is, az Ace Combat 7: Skies Unknown első letölthető tartalma a nyár elején érkezik, a főszerepben három új repülőgéppel és ugyanannyi extra küldetéssel, melyek szabadon letölthetők lesznek azoknak, akik beruháztak korábban a szezonbérletbe.

Nézd nagyban ezt a videót!



Ace Combat 7: Skies Unknown sem marad szezonbérlet nélkül, a Bandai Namco pedig alig pár nappal a megjelenés után máris nekilátott a tartalmi bővítések reklámozásának.'>
nincs még hozzászólás

Ace Combat 7: Skies Unknown
19.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja