Team Fortress 2: Találkozó a kémmel

2009. május 18.
2.4691
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még ezen a héten megérkezik a Team Fortress 2 legújabb frissítése, amely a Sniper és a Spy karakterekre kíván koncentrálni, ugyanis a Valve elhatározta, hogy rövid időn belül minden egyes játékban fellelhető figurát megújít egy kicsit, a monotonná válás elkerülése érdekében.

Erről a kis frissítésről egy videót is összedobtak nekünk a srácok, ami rendhagyó módon nem egy velős gameplay szösszenet, hanem egy szinte animációs film minőségével vetekedő néhány perc, aminek a sztoriját nem árulom el, de nézzétek meg, szem nem marad szárazon, az biztos.

A frissítés, mint fentebb említve volt még ezen a héten csütörtökön, azaz május 21. napján fog megérkezni, és nem csak a Sniper, hanem a Spy kasztra is ráaggat majd néhány olcsó, de annál izgalmasabb játékszert, a tervek szerint azonban új pályák is színesíteni fogják az összképet, hogy a két felturbózott kasztot új környezetben is kipróbálhassuk. A következő frissítésről egyelőre még nincs hír, ami érthető, hiszen ez sem jelent meg, ellenben biztosan készülni fog, mert még akad karakter a Team Fortress 2-ben. Csütörtökön visszatérünk a témára, ha megérkezett az update, arról tudni fogtok!

#tv#
1 hozzászólás

valko2

15 éve, 4 hónapja és 19 napja

hehh ez jó röhögő smileyröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja