Team Fortress 2: Frissítés után ingyen hétvége

2009. május 21.
1.9991
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve nem is olyan régen tűzte zászlajára, hogy a Team Fortress 2 minden egyes karakterét egy kicsit kibővíti, mivel már egy ideje megjelent a játék, nagyobb frissítés azonban nem érkezett hozzá, a monotonitás pedig nagy úr.

Most nem lesz az, hiszen a Valve a mai napon már a második frissítéssel jelentkezik a játékhoz, amely a Spy és a Sniper kasztokhoz ad hozzá apró extrákat, amelyek nem csak új kütyük képében nyilvánulnak meg, hanem achievementek formájában is.

Az update megérkezése önmagában is öröm, a Valve azonban az egyelőre még tartózkodó játékosokat is szeretné bevezetni a málnásba, hogy megmutassa nekik, mekkora élmény a Team Fortress 2-vel játszani. Ha te ezt még nem tudnád, akkor a hétvégén itt lesz a lehetőség a nagy kipróbálásra, hiszen ingyenes hétvégével örvendezteti meg a Valve a rajongókat, amely természetesen a Steam disztribúción keresztül fog történni. A Steam kliens feltelepítése után már akár most is elkezdhetjük tölteni a játékot, hogy a hétvége már csak a játéké legyen, ellenben ha már a kliens telepítve van, elég lesz az alábbi linkre kattintanod, majd merevlemezedre invitálnod a Team Fortress 2-t, mint hétvégi programot...


Team Fortress 2 ingyen hétvége
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaiPet profiljaManiac profilja