Team matchmaking érkezett a Dota 2-be

2014. június 22.
1.9051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Dota 2 világbajnokságot minden évben megelőzi az úgynevezett Compendium vásárlási lehetőség, ami gyakorlatilag a bajnokság díjalapját fedezi, valamint bizonyos összeghatárok elérésekor a Valve új dolgokat fejleszt a Dota 2-höz.

Az idei ígéret 5 millió dollár összegnél volt, ami egy új játékkeresési módot takart, azonban a Valve most még egy újabbal fejelte meg a matchmaking rendszert, csapatkeresőt kapott a játék.

Az új partnerkereső rendszer lehetővé teszi a játékosoknak, hogy megtalálják egymást a tétmeccseken. Mindezzel együtt hétre emelték a játékosok számát csapaton belül. A Valve már törölte az összes létező csapatot, de az új rendszerrel pillanatok alatt visszaállítható egy-egy régi team.

A Compendium idén rekordösszeggel fog zárni, hiszen a hír írásakor már 9,798,053 dollárnál járt az alap. Nagy nyereménnyel fog hazatérni a nyertes.
Dota 2 világbajnokságot minden évben megelőzi az úgynevezett Compendium vásárlási lehetőség, ami gyakorlatilag a bajnokság díjalapját fedezi, valamint bizonyos összeghatárok elérésekor a Valve új dolgokat fejleszt a Dota 2-höz.'>
2 hozzászólás

totyak

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

Játékkal pénz szerezni, ez nagyon jól hangzik. Vajon az ilyen gamerek élvezik még a játékot, vagy csak munkának tekintik?

válasz erre

fantis6

10 éve, 8 hónapja és 1 napja

tényleg nem kis nyereménye lesz a szerencsésnek mosolygó smiley

válasz erre
Dota 2
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja