Team Fortress 2 jóságok járnak Jagged Alliance: Back in Action előrendelésünk mellé a Steamen

2012. február 06.
1.5421
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve és a Kalypso Media üzleti kapcsolata mindig is komolyabb magasságokban szárnyalt és nincs ez másképpen manapság sem, a két csapat legfrissebb kooperációja szerint ugyanis exkluzív, máshonnan nem elérhető Team Fortress 2 extrákra tehetünk majd szert abban az esetben, ha már most előrendeljük a Jagged Alliance: Back in Action című alkotást.

Az akció természetesen csak és kizárólag a Steames előrendelésekre vonatkozik, ebből kifolyólag pedig csak a digitális verziókra érvényes.

Sőt mi több, amennyiben a holnapi napig, tehát február 7-ig jelezzük előrendelési szándékunkat a Steamen, úgy a játékot lényegesen, mintegy 15 százalékkal olcsóbban szerezhetjük be magunknak.

A jó szándékunk mellé járó Team Fortress 2 ajándékok egyébként egészen pontosan hárman lesznek, így egy Battle Bob sisak, egy Bushman's Bonnie fejálca, valamint egy Merc Medal képében.

A Jagged Alliance: Back in Action várhatóan február 10 magasságában debütál Európában és reményeink szerint tesztpadunkra is vetjük majd a kicsikét, hiszen mégiscsak egy legenda visszatérését köszönthetjük benne.
Jagged Alliance: Back in Action című alkotást.'>
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 10 napja

...nem is néz ki rosszulmeglepett smiley

válasz erre
Jagged Alliance: Back in Action
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja