Távozott az AMD-től Raja Koduri, a cég egyik legfontosabb embere

2017. november 09.
4.1171
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon fontos emberétől kellett búcsút intenie az AMD-nek, miután a cég is megerősítette, hogy távozik a Radeon Technologies Group éléről Raja Koduri, aki szeptember óta kényszerpihenőn volt már.

A korábbi tervek szerint azonban Koduri decemberben visszatért volna a munkához, de ezt sokan már akkor sem hitték el, amikor a vezér kikérte alkotói szabadságát, hiszen egyértelmű volt, hogy emberünk nemcsak a feltöltődés miatt lépett hátra, hanem azért is, hogy új munkahelyet keressen, amit egyes pletykák szerint a legnagyobb konkurenciánál, avagy a Intelnél talált meg.

Az AMD megerősítette, hogy Raja helyét Lisa Su ügyvezető veszi át addig, amíg meg nem találják a megfelelő embert, de biztosították a befektetőket is arról, hogy a vállalat terveiben és stratégiában semmiféle változás sem állt be, így a vezér távozása most még nem érezteti majd a hatását.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 10 napja

RyutheStaR írta:
(Micsoda pussy destroyer fazon basszus.)
Inkább nyolcvanas évek pornóbajusz!

válasz erre

Patrik94

1 éve, 11 napja

Mondjuk ha átmegy az Intelhez az AMD vezetői székéből, akkor finoman szólva nem valami megbízható és korrekt ember.

válasz erre

RyutheStaR

1 éve, 11 napja

(Micsoda pussy destroyer fazon basszus.)

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaImperator profiljamarco profiljagokuvsvegita profiljaturatur profiljagery1113 profiljatotyak profiljaWickedSick profiljaLaci721 profilja