Távozott az AMD-től Raja Koduri, a cég egyik legfontosabb embere

2017. november 09.
4.0261
Maniac profilja, adatai
Maniac
Nagyon fontos emberétől kellett búcsút intenie az AMD-nek, miután a cég is megerősítette, hogy távozik a Radeon Technologies Group éléről Raja Koduri, aki szeptember óta kényszerpihenőn volt már.
 

A korábbi tervek szerint azonban Koduri decemberben visszatért volna a munkához, de ezt sokan már akkor sem hitték el, amikor a vezér kikérte alkotói szabadságát, hiszen egyértelmű volt, hogy emberünk nemcsak a feltöltődés miatt lépett hátra, hanem azért is, hogy új munkahelyet keressen, amit egyes pletykák szerint a legnagyobb konkurenciánál, avagy a Intelnél talált meg.

Az AMD megerősítette, hogy Raja helyét Lisa Su ügyvezető veszi át addig, amíg meg nem találják a megfelelő embert, de biztosították a befektetőket is arról, hogy a vállalat terveiben és stratégiában semmiféle változás sem állt be, így a vezér távozása most még nem érezteti majd a hatását.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 hónapja, 3 hete és 3 napja

RyutheStaR írta:
(Micsoda pussy destroyer fazon basszus.)
Inkább nyolcvanas évek pornóbajusz!

válasz erre

Patrik94

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

Mondjuk ha átmegy az Intelhez az AMD vezetői székéből, akkor finoman szólva nem valami megbízható és korrekt ember.

válasz erre

RyutheStaR

5 hónapja, 3 hete és 4 napja

(Micsoda pussy destroyer fazon basszus.)

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljatotyak profiljaWillThaWheel profiljaturatur profiljaHellblade profiljarDAVE profilja5t3v3nk3 profiljaHUNSacha profiljamarco profilja