A stúdió egyik társalapítója, Frank Pearce elhagyja a Blizzardot

2019. július 20.
3.5231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Frank Pearce még 1991-ben alapította meg az akkor még Silicon & Synapse néven futó céget Allen Adham és Mike Morhaime társaságában (technikailag kicsivel utánuk csatlakozott, de ez részletkérdés), majd ebből lett végül az a stúdió, amit ma már csak úgy ismerünk: Blizzard.

Pearce most 28 év után távozik a stúdió berkeiből, akit bár nemigen lehetett látni publikus eseményeken, mégis szerves tagja volt a csapatnak, ezúttal pedig egy búcsúlevélben mond köszönetet a lehetőségekért, amiket kapott eme közel három évtized alatt.

Levelét egy kéréssel zárja a rajongók irányába, miszerint szeretné, ha mindenki tisztelettel állna egymáshoz, miközben megélik a Blizzard által tető alá hozott új élményeket. Pearce kilépésével az eredeti alapítótagok közül már csak Adham van a fedélzeten, lévén Morhaime tavaly távozott. Korábban Adham is lelépett, még 2004-ben, azonban ő 2016-ban visszatért a stúdió kötelékeibe.

Pearce szeretne a jövőben olyan dolgokkal foglalatoskodni, amik kimaradtak az életéből, valamilyen hangszeren megtanulna játszani, viszont mindeközben a Blizzard továbbra is egy különleges helyet fog betölteni a szívében. További sok sikert kívánunk neki az életben!
3 hozzászólás

totyak

5 éve, 1 hónapja és 24 napja

Agyon kereste magát, megteheti. Én is megtenném. Blizzard meg valahogy csak elkaristol nélküle is.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 1 hónapja és 24 napja

Köszi a Blizzardot, és további sok sikert! mosolygó smiley

válasz erre

Mordorer

5 éve, 1 hónapja és 24 napja

Kiöregedtek, nem csoda hogy lelépnek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja