Távozik a Respawntól az Apex Legends rendezője

2021. december 04.
52.7131
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Apex Legends rendezője, Chad Grenier elhagyja a Respawnt, a stúdiót, amelynek megalapításában 2010-ben segédkezett, helyét pedig az a Steve Ferreira veszi át, aki 2019-ben csatlakozott az Apex Legends csapatához, mint vezető.

Grenier szerint ez egy érzelmes nap számára, lévén miután éveken át "nagyszerű játékokat" készített a "szakma legjobbjaival", búcsút mond egy olyan stúdiónak, amelyet szeret, és amelynek megalakításában 11 évvel ezelőtt segített. Grenier üzenetében köszönetet mondott a Respawn alapítójának, Vince Zampellának és a csapat többi tagjának, és azt írta, hogy úgy érzi magát, mint egy gyerek, aki elhagyja a fészket.

Grenier 2019 közepe óta volt az Apex Legends igazgatója, és azon fejlesztők között volt, akik Zampellával együtt távoztak az Infinity Wardtól, amikor őt és Jason Westet 2010-ben kirúgták. Grenier nem árulta el a jövőre vonatkozó szándékait.

Apex Legends rendezője, Chad Grenier elhagyja a Respawnt, a stúdiót, amelynek megalapításában 2010-ben segédkezett, helyét pedig az a Steve Ferreira veszi át, aki 2019-ben csatlakozott az Apex Legends csapatához, mint vezető.'>
3 hozzászólás

fighterlaci

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

További sok sikert neki, kíváncsi vagyok merre tovább!

válasz erre

Gólem

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

Ennyi. Néha el kell válni.

válasz erre

Santonio

2 éve, 6 hónapja és 5 napja

És sosem jelent jót.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja