Távozik a Guilty Gear: Strive egyik karakterének megszólaltatója, mert fehérként játszik fekete karaktert

2021. május 18.
23.5411
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Pont tegnap híreztünk róla, hogy a Guilty Gear: Strive angol szinkronnal is végigjátszható lesz, azonban máris itt van a látszatbalhé a PC-kultúra jegyében - az egyik szinkronhang ugyanis úgy döntött, hogy visszalép egy karakter megszólaltatásától.
Advertisement

Mindezt azért, hogy a helyét átadja egy fekete színésznőnek. Erin Fitzgerald hiába volt eddig Ramlethal Valentine hanga a Guilty Gear Xrd alkotásokban, most távozik a szereptől, hogy támogassa ezzel a fekete színésznőket. Alapvetően a gesztus még nemesnek is tekinthető, de felmerül a kérdés, hogy amíg nem volt jelen ez a fene nagy PC-hullám, miért nem jutott ez eszébe, ha ennyire kiáll ezen elve mellett.

Emellett az sem egyértelmű, hogy miért tartunk ott, hogy ha egy fekete karaktert fehér szinkronszínész szólaltat meg, az miért jelent problémát, hiszen bár fontos dolog a reprezentáció, ellenben az elsődlegesnek mindig annak kell lennie, hogy a szinkronszínész elvégezze megfelelően a munkáját, nem pedig kvóták szerint kéne cselekedni. Fitzgerald helyett immáron Laura Stahl szólaltatja majd meg a figurát, úgyhogy végeredményben megnyugodhatnak - megkapták mindketten a maguk 15 perces reflektorfényét.


angol szinkronnal is végigjátszható lesz, azonban máris itt van a látszatbalhé a PC-kultúra jegyében - az egyik szinkronhang ugyanis úgy döntött, hogy visszalép egy karakter megszólaltatásától.'>
3 hozzászólás

Gólem

3 éve, 27 napja

Ez most komoly? meglepett smiley

válasz erre

VaPe

3 éve, 27 napja

Nagyon nagyon rossz irányba tart a világ. Nem tudom, vége lesz-e ennek, de nekem ez nagyon nem tetszik.

válasz erre

Patrik94

3 éve, 27 napja

Ez egyre szánalmasabb.

válasz erre
Guilty Gear -Strive-
20.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja