Tavasszal érkezik nyugatra a Ninety-Nine Nights II

2010. február 18.
1.7581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Konami friss bejelentései alapján már nem kell sokáig várnunk a még 2008-as esztendő őszén bejelentett Ninety-Nine Nights folytatásra, lévén a kizárólag Xbox 360 konzolokra érkező alkotás most tavasszal várható a nyugati üzletek polcaira, így tehát Európába is.

Az egyelőre tág időintervallum a későbbiekben még pontosításokra vár, azt viszont már most elkönyvelhetjük, hogy a szintén Xbox 360 exkluzív első részéhez képest a folytatás mérföldekkel szebb, jobb és sokszínűbb lesz.

Bár a stílusban akadnak sokkalta nagyobb kiválóságok is a Ninety-Nine Nights-nál, az ötféle karakter szemszögéből átélhető történet, az egyedinek nevezhető világ és körítés mind-mind varázslatos pontjai a videojátéknak, amelyben sem fordulatos észjárásra, sem különleges logikára nem lesz szükségünk, ujjaink izmaira és ízületeire viszont annál inkább, hiszen a százával ránk támadó ellenfeleket nem szép szóval, de még csak nem is a gombok simogatásával, hanem egyenesen azok csépelésével küldhetjük a túlvilágra. A friss hírek szerint ráadásul hamarosan, hiszen a tavasz már itt van a nyakunkon!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja